Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2017 10:22 - За 10г. ЧЛЕНство в 'ЕС' България ИЗГУБИ - ЕДИН МИЛИОН БЪЛГАРИ , 100 МИЛИАРДА ЗАГУБИ !
Автор: ivanbaichev1878 Категория: Политика   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
11 000 000 - ЕДИН МИЛИОН ЗАЛИЧЕНИ БЪЛГАРИ . . . 100 0image00 000 000 – СТО МИЛИАРДА ЛЕВА ПРЕКИ ЗАГУБИ за БЪЛГАРИЯ от “ЧЛЕНството“ в ЕВРейОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!!

На 01.01.2017 г.. "ние отпразнувахме“ 10 години ЧЛЕНство в колониалния инструмент на Ротшилд — Рокфелер служещ за прокарване на глобален юдейски ред – Европейски Съюз !

Тук няма да се спирам в подробности кой, защо и с каква цел създаде ЕВРО КОЧИНАТА , която от 1990 г.. До днес ни я рекламират по всички медии като невъзвръщаем цивилизационен избор, който трябва да браним с кръвта на децата си до изтичането на нашата кръв в името на…… исляма , педофилията , кръвосмешението и други европейски ценности.

Постъпвайки в Европейския Съюз , въпреки ликвидацията на Българската промишленост от изрода — помак Иван Костов, безработицата в България в края на 2006 г. бе между 6.9% -7.3%. Днес 10 години от как сме в “цивилизацията“ този показател въпреки завишаването от дебилите на Борисов — ГЕРБ е 12% -14% а не официално прехвърля 20% което е с почти 300% УВЕЛИЧЕНИЕ на безработицата в Европейска България ! 2006 г. – декември държавния дълг на България е 18.7 милиарда лева по данни на Световната Банка, днес 10 години от как просперираме в евро — блатото официално държавния ни дълг е 40 милиарда по данни на БНБ, а неофициално прехвърля 60 милиарда. Теглим ли чертата само от този ФАКТ сме ЗАГУБИЛИ 22 милиарда лева назад за 10 години просперитет. Но интересното идвам, когато надникнем в стратегическите сектори и приемно-предавателните финансови потоци между България и Европейския Съюз. Всяка година България внася около 1 МИЛИАРД в ЕС, а не 600 милиона както ни лъжат плюс 100 милиона в NATO под формата на самофинансиране на разходките до Афганистан, както и ИЗДРЪЖКАТА на ЩАТСКИТЕ окупационни войски на Българска територия. В обратния ред УСВОЯВАМЕ чисто от Европа не повече от 500 милиона лева. Като за 10 години усреднените загуби само от този ФАКТ са 4 – 5 милиарда лева. Сега идваме на най-болната тема за всички нас ЕНЕРГЕТИКАТА, която бе предадена от ислямско — юдейския изрод Миглена КУРнева , затворила 30 години предсрочно ТРЕТИ и ЧЕТВЪРТИ енергоблокове на АЕЦ — Козлодуй, от който факт преките ЗАГУБИ за Родината ни годишно надхвърлят над 1 милиард лева или над 10 милиарда от както сме в Европейския Съюз , който уж беше поискал това затваряне, но се оказа, че Френската ЕВРЕЙОпейска банка БНП — париба е платила на полуслепия боклук Кунева да ликвидира АЕЦ — Козлодуй с цел отваряне на енергийни пазари за Румънската АЕЦ — Черна вода , построена с парите на горепосочената банка, в който управителен съвет беше до скоро ПРЕДАТЕЛСКИЯ БОКЛУК Миглена Кунева.

Да не забравим и всички производствени и експортни ограничения налагани на Българските производители чрез евро квоти успоредно със субсидираните Европейски ГМО-боклуци завладели на 90% от Българския хранителен и битов пазар. Загубите от този ФАКТ варират между 2 до 4 милиарда лева годишно като най-простия пример е, че ни забраняват да изнасяме продукция, която бе изконно Българска като зеленчуци , овощарска продукция и дори Розовото масло си има квоти, а единственото нещо, което няма е дървесината, което е пагубно за Българската флора и фауна. Туристическият пазар също пострада сериозно от встъпването ни в Европейския СЮНЕТ чрез налагане на визи за най-важните туристи за Българското черноморие – Руснаците, успоредно с увеличаване на цените по Европейски стандарт, от който ФАКТ загубите ни са между 500 милиона и 1 милиард годишно. Военната промишленост също претърпя разгром заради искането в една от “главите“ за членство в европейския съюз да стандартизираме армията си по НАТОвски стандарт успоредно с приемане в самото NATO , от което Родината ни се лиши от пазари в Африка и Близкия изток на стойност 1.5 – 2 милиарда лева годишно. Отделно е фактът, че нарязахме перфектно Руско Безалтернативно оръжие на стойност над 10 милиарда лева. Закриването на ХИЛЯДИ ЗАВОДА и ПРЕДПРИЯТИЯ по изискване от ЕВРейОПЕЙСКИТЕ институции с цел “хармонизиране“ на икономиката ни с тяхната , тоест превръщането ни в консуматорски придатък на продукцията произвеждана в ЕС , възлиза на около 2 милиарда лева годишни ЗАГУБИ. Тук няма да споменавам ФИНАНСОВИЯ геноцид над белия етнически Българин , духовност , култура и прочие стълбове на една силна държава, довели до почти пълно заличаване на православните Българи успоредно с увеличаването с над 300% на циганите и турско говорещите Българи.

Като ТЕГЛИМ ЧЕРТАТА ще установим, че ПРЕКИТЕ ЗАГУБИ за БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА от изпълнението на изискванията за членството ни в Европейския Съюз НАДХВЪРЛЯТ 100 000 000 000 – СТО МИЛИАРДА ЛЕВА ! И тази цифра включва само ПРЕКИТЕ ЗАГУБИ за Родината ни, а КОСВЕНИТЕ такива са минимум още толкова , тоест за 16 години от как стартирахме подготовката си за членство в “ЕС“ , България е изгубила над 200 милиарда лева успоредно с 3 000 000 – три милиона бели етнически Българи ! (вижте фактите за Български геноцид прокарван от САЩ-ЕС от 1990 г. до 2017 г. – (10. 10. 1989 година ).

Това БЪЛГАРИ е не “цивилизования“ избор на Росен ПЛЕВЕЛлиев, а ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД над Българския народ и ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЛИКВИДИРАНЕ на ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА.  И единствения ни изход е НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ от ЕС и NATO , ИЗХВЪРЛЯНЕ на US-военноДЕБИЛИТЕ от тукашните им бази , успоредно с подаване на молба за икономическа спогодба с Русия – Евразийския Съюз , Китай , Индия , ШОС , ОНД и други СВОБОДНИ страни и организации , независещи от банкерските юдейски изроди контролиращи ЕВРейОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , докарал България и Българите до полуживо състояние. Тези действия успоредно с някой други такива като възстановяване на Българската Армия до ниво 100 хиляди щика в срок от 1-2 години не само ще възстановят Българската икономика, но и буквално ще издърпат Българския народ от сигурния гроб изкопан от САЩ-ЕС-ИЗРАЕЛ и ТУРЦИЯ. (вижте ФАКТОЛОГИЧЕСКИ анализ , какви незабавни действия трябва да предприемем, за да не позволим Майка България и нашите дечица да изчезнат безвъзвратно – (СВОБОДАТА ПРИЯТЕЛИ Е САМО НАЧАЛОТО… ИЛИ КАКВО СЛЕДВА СЛЕД СВОБОДАТА ???) И е КРАЙНО ВРЕМЕ да ОСЪЗНАЕТЕ, че вие си плащате, за да ви убиват чрез данъци , такси и налози и докато е така винаги ще вървите ДОБРОВОЛНО към смъртта.

НАШИЯТ път е далеч от тези ЛУЦИФЕРСКИ образования, защото ако ОСТАНЕМ и утре тук ще е НАШАТА смърт.
НИЕ сме МИЛИОНИ, а те стотици. . .
ОСТАВЕТЕ страхът си в миналата година ПРИЯТЕЛИ !
Време е да върнем БЪДЕЩЕТО на нашите ДЕЧИЦА.
ВРЕМЕ е да си върнем ПОЛАГАЩИЯ ни се ЖИВОТ
ВРЕМЕ Е.
Гласувай:
2
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanbaichev1878
Категория: Политика
Прочетен: 28870
Постинги: 58
Коментари: 82
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31